Big Kahuna utbetalning

Att vinna på casinospelet Big Kahuna

Det är aldrig lättare att vinna på en spelautomat på nätet än en annan, men vissa spel genererar ett större intresse och en mer enträgen spelare som därmed får fler vinster och större utdelning av prispengar. De olika spelen har naturligtvis en viss svårighetsgrad som ackompanjeras av olika bonusspel, free spins och andra alternativa funktioner som genererar vinst, vilket gör det roligt att spela.

Utbetalningsprocent

Det skapas listor över de olika spelens utdelningsprocent och inget är naturligtvis 100% men många ligger runt 96-97 procent och där är även spelet Big Kahuna placerat i listan. Det är en bra utdelningsprocent (RTP) och det genererar ett visst intresse att spela spelet. Det finns flertalet spel i denna procentuella nivån men Big Kahunas härligt soliga spel attraherar alltid ett visst antal spelare oavsett vinstutbetalning. En RTP på 96-97 får helt enkelt anses vara bra och det innebär att du får tillbaka cirka 96-97 kronor per vunnen hundralapp. Jag har skrivit lite mer om spel på välkomstsidan och det här med RTP är en väldigt viktig sak att ha i åtanke när man spelar.

Spelets uppbyggnad

Själva spelet är uppbyggt på traditionellt sätt med fem hjul och nio vinstrader och olika symboler som varierar spelet. Det är en wild-symbol och en scatter-symbol. Utöver detta tillkommer två olika bonusspel som kan duplicera din vinst. Bonusspelen går ut på att antingen välja en mask att spela med eller kasta frukt i en vulkan. I text kan dessa bonusspel anses lite malplacerade men under spelets gång så ter det sig som ett kul avbrott och samkör bra med spelets lättsamma orginalidé. Hela grafiken tar avstamp i ett Hawaii-tema och man kan nästa känna doften av kokosolja och frukt. Ni hittar olika karaktärer såsom den spottande ormen, de leende aporna och de charmiga Hawaiianska ungdomarna. Som sagt, lättsamt, medryckande och en stunds roande är precis vad Big Kahua ger, samtidigt som utbetalningsnivån är ganska hög och inspirerar till att spela en stund till bland palmer och vågskvalp.